Missa inte!

Alla har vi väl gamla hundsaker hemma som vi inte längre använder eller kommer använda? Gamla leksaker som hunden inte tyckte var så rolig egentligan, kanske gamla matskålar och något träningsredskap? Jag slår vad om att om alla kollar igenom sina prylar hemma så hittar man något som man kan vilja sälja! Så varför inte passa på att rensa igenom högarna av saker och sälja av lite på UHAC's loppis? Ta er chans!

Den 3 april kl. 12:00 till ca. 15:00 kommer UHAC hålla en loppis. Har du något du vill sälja så boka plats genom ett mail till [email protected]. Har du kanske så lite saker att du inte riktigt känner att det är värt det så kan du kolla med någon hundägande kompis som kanske vill dela ett bord med dig?

Dagen kommer även bjuda på andra roliga saker: korvgrillning och tipsrunda kommer ske på dagen och en föreläsning fram mot 16:00.

Tipsrundan är tillgänlig mellan 12:00 och 13:00 och kostar 20kr per startkort. Självklart kommer en eller flera vinnare koras och få ett pris fram mot 14:45 tiden.

Föreläsningen kommer hållas av Karin "Blomman" Blom kl. 16:00 och handla om hundar som arbetar med nosen. Jag kan tänka mig att det är en rolig och givande föreläsning för de som är intresserad av ämnet! 60kr kostar det för medlemmar och anmälan sker som vanligt till [email protected].

Så kolla igenom vad du har hemma som du kan vilja sälja och anmäl dig till loppisen på UHAC! Det kommer bli en riktigt rolig dag!


Hälsningar,
Elisabeth


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.