Temadag: Sök

Igår, den 22 april, var det dags för temadagen i Sök. Från början var det så många anmälda att vi skulle vara två grupper, men i slutändan var vi sex stycken förväntansfulla förare med hundar som samlades vid Lunsen för att träna personsök. Ingen av oss var någon som aktivit tränar sök, utan det blev mycket grunder under dagen och vi gick igenom de viktigaste delarna i söket.

En och en fick vi sedan hämta våra hundar och de resterande fick agera figuranter. En och en gick vi ut och gömdes oss, satte upp en snitsel ovanför gömstället så att föraren skulle kunna se vart vi var, och sen var det bara att vänta. Ibland gick det riktigt fort och ibland tog det lite längre tid, berodde helt på hur vinden låg. Generellt hade vi tur med vinden, inte för kraftig och inte stiltje så där jätteofta i alla fall.

Det var otroligt kul att se alla hundarna! De var olika allihopa, vissa gick det fortare för och vissa gick det lite långsammare för. Gårdshunden Ozzy var lite skeptisk mot det hela i början men han växte för varje figurant och tyckte det var otroligt kul i slutet och han hittade figuranterna då otroligt snabbt också! Boxern Wilda tyckte inte det där med figurant var det roligaste, inte ens när figuranten hade godis. Om det inte var Lovisa. Då blev det blött Boxer hångel!

När vi åkte därifrån var vi alla taggade på att fortsätta söka, det kanske blir en anmälan till sökhelgen i slutet av maj ändå. En riktigt härlig dag med perfekt väder och otroligt duktiga hundar, förare och figuranter! Tack Yvonne för en härlig dag!

Om det är någon av deltagarna som vill ha bilderna mailade så kontakta mig på s.ter[email protected] så kan jag skicka över bilderna så fort jag kan.

Tack för en otroligt härlig dag!

Hälsningar,
ElisabethDagens sök gäng!
Theres & Bell - Lotta & Ozzy - Elisabeth & Datcha
Frida & Poppel - Lovisa & Cinna - Kicki & Wilda

Vissa gömställen var lite mer annorlunda än andra, men de funkade också!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.