Viltspår

Idag har jag varit på viltspårkurs hos Monica i Skuttunge. Vi var 10 stycken och hundarna var både stora och små och från valpar till seniorer. Det var en jättebra och rolig kurs. Först fick vi information med fika. Sedan gick vi ut i skogen och lade spår åt varandra. Då gick den första personen i laget och drog en rådjursklöve i ett snöre efter sig, sedan kom den andre och droppade lite blod där klöven dragits fram. På slutet av spåret band vi fast klöven (för att inget vilt djur skulle kunna ta den). Efter lunch (jättegod paj) och mer information så gick vi ut för att gå spåren. Det var spännande, Monica följde med alla och förklarade och hjälpte oss. När alla var klara gick vi in och fikade (supergoda hembakta bullar) och diskuterade hur det gått för varje hund och vad vi skulle tänka på när vi tränade. Sedan åkte vi hem med mycket trötthundar.

Richard och Carbon
Cirkusgruppen

UHAC's cirkusgrupp hade prova-på-träff i söndags. Roligt hade vi med flera nya medlemmar. Nästa träff blir den 14/11 kl.19.00. // Maggan

Unghundskurs avslutning 31 oktober

Igår kväll var det ännu en unghundskurs avslutning. Avslutningen innehöll både hinderbana, leta godis på fasad och bland annat öva på att gå bakom. Tiden sprang iväg och det var tre mycket trötta hundar som låg och pustade ut medans mattar och hussar fikade innan vi avslutade kursen. Vi önskar alla duktiga ekipag lycka till och vi ser fram emot att få träffa er igen på UHAC framöver.
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.