Barn & Ungdoms Rallylydnadskurs avslutning

Ikväll var det tillfälle 4 och avslutning på ungdoms rallylydnadskursen. Solen sken och det var kanon väder. Ekipagen fick börja med att hjälpas åt och ställa upp en nybörjarbana och gå denna. Sen efter en välförtjänt fika paus så fick dom planera en helt ny bana tillsammans som dom skulle ställa upp och gå. En riktigt klurig och bra bana blev resultatet. Kursen avslutades sen med att alla ekipagen fick diplom för väl genomförd kurs. Vi önskar nu alla ekipagen lycka till!
 
 
 

Barn & Ungdoms Rallylydnadskurs tillfälle 2

Ikväll var det dags för det andra tillfället på ungdoms rallylydnadskursen. Vi gick igenom spiralerna och dom olika sitt framför och ingångs skyltarna m.m. Det blev mycket snurrande. Vädret var på vår sida och solen sken under hela tiden. Det var riktigt kul att se vilka framsteg alla ekipagen gjort på bara två gånger.
 
 
 

Barn & Ungdoms Rallylydnadskurs

Idag har en rallylydnadskurs för ungdomar startat på UHAC. Fyra eftermiddagar på raken ska dom få lära sig allt för att kunna träna och kanske om dom vill kunna tävla med sina hundar i rallylydnad nybörjarklass. Vädret var växelvis regn och växelvis sol under det första tillfället. Trotts regnet så kämpade ekipagen på jätte duktigt.
 
 
 

Vardagslydnad - sommarkurs måndag 5 augusti

Vid detta kurstillfälle så började vi med att köra lite hundmöten och filmade dessa.Sen gick vi in och gick igenom filmerna tillsammans och läste av vilka signaler både hundar och förare sände ut vid mötena. Sen efter en välförtjänt fika paus så gick vi ut igen och körde vidare med lite nej-övningar och kontaktövningar. Kunde inte låtabli att ta lite bilder på kvällens duktiga ekipage.
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.