Rallytävling

Häromdagen var det dags för UHACs sommartävling i rallylydnad. Denna gång var det en kvällstävling med bara avancerad och mästarklass. Det blev en lagom stor tävling som gick rätt fort och därigenom inget tradigt väntande för deltagarna.
 
Ett stort tack till alla som hjälpte till! Vi var inte så många denna gång men vi lyckades ändå fixa till en riktig bra tävling! För fullständigt preliminärt resultat: klicka här.
 
 
AVANCERAD KLASS
1a plats - Louise Runnemark & Qvicka
2a plats - Caroline Gustafsson & York
3dje plats - Erik Sabelström & Selma
 
 
MÄSTAR KLASS
1a plats - Ofelia Olsson & Ida
2a plats - Diana  Huuki & Akke
3dje plats - Catharina Sandin & Ludde

UHAC på Facebook

Nu har UHAC, förutom en egen sida på Facebook, en egen grupp! Sök bara på "UHAC" så kommer gruppen upp (du kanske behöver filtrera sökningen till "grupper"). Nu kan du enkelt få snabb uppdatering om vad som händer på UHAC och diskutera saker med andra medlemmar!
 
Varför inte berätta hur träningen går efter att ha gått en kurs? Dela gärna med er av era erfarenheter och idéer i gruppen!
 
Varmt välkomna!
 

Torsdagsvalpar 1

Här kommer det gäng som just nu går på valpkursen på torsdagarna kl. 17:00 och får göra allt skoj som valpkurserna hittar på!
 

Många valpkurser på gång!

Under sommaren är det många som skaffar valp. Är du nyfiken på UHAC's valpkurs? Läs mer här, se aktuella kurser här och anmäl dig till [email protected]!
 
Här är några bilder på ett av de senaste gängen när de tränar sitt - stanna kvar. Just nu har vi tre valpkurser igång samtidigt och än fler är planerade till mitten på augusti.
 
Ge din valp en bra start i livet - gå valpkurs!
 

Hund för alla Picknick

Tillsamamns med Studiefrämjandet kommer vi att anordna en picknick för funktionshindrade med snälla och klappvänliga hundar. På bilden nedan t.ex. har vi Elisabeth och Molly (diplomerad vårdhund) som, tillsammans med många fler hundar och duktiga förare kommer att delta under eftermiddagen.
 
Söndagen den 19/8  kl. 13-15
vid 4Hgården i Gränby.
Lär mer HÄR.
 
 
Även Cirkus UHAC kommer att komma förbi och göra ett uppträdande!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.