Massa aktiviteter!

Dog Model, Uppsalas Charmigaste Hund 2011, fotografering, Rally Lydnad och hundcafé. Allt på en och samma dag. Idag har det varit full rulle på UHAC!

Dog Models Tina Röed var på UHAC och hade sin temadag. De verkade ha riktigt kul och tränade på en hel del tricks! De slutade dagen med en fotografering. Jag tror verkligen bilderna blev riktigt bra! Härligt att se så många entusiaster jobba med hundarna. Kanske får vi se dem i någon reklamfilm eller liknande i framtiden?


Uppsalas Charmigaste Hund 2011 utsågs på Gunnars Hund och Katt av Håkan från TOP DOG. Alla som ville var välkomna att träffa Håkan för att se om deras hund hade vad som krävdes för titeln. Vi var 15 stycken som blev tillbakakallade kl. 15 för finalen. Utav de 15 tog han ut 10, sen 5, sen 3 och tillslut en som utsågs till Uppsalas Charmigaste Hund. Tyvärr ingen bättre bild än följande på Nisse, vår vinnare.



UHAC lånade ut kontoret till en fotograf som Gunnars fått dit. Fotograferingen var helt gratis för alla som kom förbi. De som kom förbi och fotograferades kommer sedan få ett mail eller sms med en kod så vi kan gå in och kolla på fotografierna. Är det något vi gillar kan vi beställa hem det och då betala, så själva fotograferingen var helt gratis! Det verkade vara ruljans även där och en hel del hundar som fick visa upp sin bästa sida framför en fotograf. Inte alltid man har den chansen!



Vid sidan av allt detta hade vi också ställt upp några rally lydnads skyltar. Jag och Frida var där större delen av dagen och hjälpte de som kom förbi och pratade med en massa trevliga människor. Hundcafét var öpptet mellan 10-16 och även där var det riktig ruljans! En hel del folk, många som utnyttjade det fina vädret för en promenad till Björkgatan 4.



Tack alla som kom förbi och gjorde dagen så underbar som den var!
Missade du denna dag? Håll utkik här och på www.uhac.se för att hålla koll på när nästa event sker!


Hälsningar,
Elisabeth
Postat av: Pernilla

Ååå vad roligt att Nisse tog titeln "Uppsalas charmigaste hund"! Grattis till Nisse och Annica!

2011-05-21, 18:05:49 - URL: http://bullenbaloo.blogspot.com
Postat av: Annica Andersson

Tusen TACK!!!!

Vi firade Nisse rejält när vi kom hem.



/Annica m . grabbarna grus

2011-05-23, 13:46:22 - URL: http://www.diezel-nisse.dinstudio.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.