Medlemsmöte

 
Ett stort tack till alla medlemmar som ikväll dök upp på medlemsmötet! Det blev en trevlig kväll med nya tankar och idéer och där styrelsen fick möjlighet att informera lite om klubben i allmänhet. Och såklart - med otroligt gott fika!!
 
Under möter informerade vår kassör oss om hur UHAC ligger till ekonomiskt där vi fick kika lite på en resultat- och en balansräkning för 2012 fram till september. I och med att det var fram till september så var den inte fullständig men vi kunde ändå konstatera att det såg bra ut för klubben idag.
 
Nina informerade sedan lite om Ullmax och la ut frågan om det kanske är någon som skulle vilja ta med en katalog och sälja hos sitt företag eller liknande? T.ex. om du vill ta med en katalog och lägga på ditt stall eller dylikt? Vi pratade även om att möjligheten fanns till att bjuda in ett kompisgäng eller dylikt om det finns intresserade för att informera på klubben där man även kan klämma och känna på kläderna. Om du undrar något om Ullmax - maila [email protected].
 
Styrelsen informerade sedan om vad som är på gång - lite om kurser, läger och allt möjligt. Träningsgrupper diskuterades (för mer information, maila [email protected]) och vi frågade om någon hade förslag på vart vi kunde ha nästa läger. Några förslag dök upp men om ni har fler så maila gärna [email protected]! Vi pratade även om de promenader som är på gång och om det är någon mer som skulle vilja hålla i någon promenad så är det bara att hojta till!
 
I och med att vi nu har ny lokal så kom även frågan hur vi ska sköta denna. Vi fick då in ett förslag från en medlem på hur det ska skötas som kommer diskuteras av styrelsen. Det man kan försöka tänka på är att kanske torka hundens tassar och sina egna skor på dörrmattan utanför för att försöka hålla smutsen utanför. Hur städningen i övrigt ska lösas kommer bestämmas inom en snar framtid.
 
Sista punkten på agendan för dagen var en fråga om det fanns någon mer som skulle vilja göra något i föreningen. Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få, liten som stor! Så är du sugen på att hjälpa till med något eller om du har en idé om något som du vill ha - tveka inte på att höra av dig!
 
När mötet var klart fick vi äntligen njuta av fikat och mingla runt.
 
Tack för en supertrevlig kväll!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.