Nu drar det ihop sig!

Aktiviteterna avlöser varandra konstant just nu på UHAC, nästan varje dag händer något roligt! Nu drar valplekiset snart igång för första gången!

Vad är valplekis?
Valplekis är ett tillfälle för valpar i åldern 12 veckor (efter att de är färdigvaccinerade) till 6 månader får träffas och socialiseras med andra valpar. Dels kommer vi erbjuda möjlighet för valparna att leka med andra valpar i samma storlek, dels kommer vi erbjuda lite självförtoende träning och lite kroppskontrollsträning, bland annat. Vi kommer hitta på roliga saker som ska vara till hjälp för er som ägare helt enkelt! Vi kommer såklart även under tillfällena diskutera möjliga problem med valpar, vad man ska tänka på osv. Alla frågor från deltagarna tar vi gladeligen emot och besvarar så gott vi kan!

"Vi" är ledarna Elisabeth, Theres, Lovisa och Michaela.

Tid och kostnad?
Vi startar nu på torsdag, den 28 april kl. 17:00. Sedan är det den 8/5 kl 16:00, 12/5 kl 17:00, 22/5 kl 16:00 och sista tillfället är den 26/5 kl 17:00.
Priset är 80kr per gång och per valp. Under dessa tillfällen kommer vi vara helt ensamma på UHAC, både caféet och Hundsimmet har stäng under dessa tider och vi slipper då andra hundar omkring. Det är bara vi som vistas i lokalen och kan dra ordentlig nytta utav detta.

Anmälan och frågor
Om du har några frågor angående Valplekiset så tveka inte, skicka iväg ett mail till [email protected] eller fråga någon av oss när vi är på klubben. Vi är där ofta, känns som minst 4 av 7 dagar i veckan så vi finns däromkring för frågor!
Anmälan sker också till vår mail, [email protected]. Var vänlig och ange ålder, ras och namn på din hund samt ditt namn. Alltid bra att veta vilka storlekar på valpar som kommer.

Jag hoppas på att se många valpar nu på torsdag! Tveka inte, kom och se vad vi har för planer!


Hälsningar,
Elisabeth


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.