En plats kvar!

Redan nu är det nio stycken anmälda till söndagens passivitets-/socialiseringsträning. För alla hundar och deras ägares skull har vi satt en gräns på max tio hundar per gång, vilket då betyder att det bara är en plats kvar till träningen på söndag (den 20 mars).

Intresserad av att träna din hund på passivitet/socialisering i lugn miljö? Kontakta mig på [email protected] eller 0703-432 480 eller Theres på [email protected] eller 070-409 24 19.

Vad går träningen ut på?
Idén är att erbjuda en möjlighet att träna hundarna på passivitet/socialisering. Vem vill inte ha en hund som kan sitta eller ligga stilla vid dina fötter när du är på caféet i närheten av andra hundar? Här får du möjlighet att enbart med stöning av andra hundar som tränar på samma sätt träna din hund på att ta det lugnt. Vi börjar med en kort promenad för att underlätta för alla hundar och låta dem bilda en flock innan vi går in på caféet och sätter oss och fikar. Vi brukar diskutera allt möjligt, de frågor som tas upp av deltagarna är de som diskuteras.

Hälsningar,
Elisabeth

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.