Kommande vecka, vecka 18

Då är det bara några timmar kvar innan nästa vecka drar igång. Det har varit en festivalliknande helg i Uppsala som tyvärr resulterar i att det just nu är otroligt viktigt att hålla ett öga på vägen och se till att inga glasbitar hamnar i fotsulorna - vare på oss eller på våra fyrbenta vänner!

Men till lite roligare saker! Efter att både påsk och valborg har varit så kommer nu en ny vecka då samtliga träningsgrupper är igång! Inte en enda är inställd denna vecka, utan vi kör fullt ut hela veckan!

Imorgon, måndag den 2 maj, är det Öppen Träning. Fokuset ligger på det du vill träna på och alla deltagare hjälps åt med de dem kan! Fokus brukar ligga lite på hundmöten men allt möjligt kan tas upp! Inkallning, lydnadsmoment, RL moment, ja allt möjligt! Anmälan sker senast kl. 17:00 samma dag till [email protected].

onsdag den 4 maj är det dags för Rally Lydnads träningsgruppen att träffas igen. Träningsgruppen består av alla som vill träna Rally Lydnad! Även om du inte varit med förut så är du självklart välkommen! Det är bra om du gått en temadag tidigare i Rally Lydnad eller någon kurs så du vet vad det handlar om. Fokus på onsdag kommer nog ligga lite på att gå bana då vi är tre stycken som ska tävla på lördag i Rally Lydnad, men självklart kommer det finnas möjlighet att träna separata skyltar också! Anmälan senast 17:00 samma dag till [email protected].

Sen är det inte förrän på söndag den 8 maj som vi har två träningsgrupper, dels är det Passivitets-/Socialiserings träningen som kommer igång igen efter ett par veckors uppehåll. Här ges en möjlighet att träna hundarna på att kunna ta det lugnt inne på caféet i en miljö av andra hundar. Vi brukar börja med en 30 minuters promenad och sedan fika inna på caféet. Diskussionen kretsar alltid runt omkring hundar, självfallet! Alla möjliga frågor ställs och deltagarna delar med sig av sina egna tips och knep vad det gäller allt möjligt. Har varit otroligt populärt, så se till att boka din plats så fort som möjligt då det är begränsat antal platser! Anmälan även där till [email protected] eller 0703-432 480. Kostnad är 40kr per hund.

Den andra träningsgruppen denna dag är Valplekiset! Denna träningsgrupp har vi inte riktigt kommit igång med än, men tanken med den är att ge valpar och deras ägare en möjlighet att träffas och träna olika saker. Vi kommer vid detta tillfälle hjälpa till och inte ha några egna hundar så vi är verkligen där för er skull. Självförtroende höjande övningar, kroppskontrollsövningar och lite lek är några av de saker som vi planerar för dessa tillfällen. Kostnaden är 80kr per valp och tiden är 16:00. Anmälan till [email protected].

Har ni några frågor är ni självklart välkomna med dem till [email protected] eller om du träffar någon av oss (Elisabeth, Lovisa, Theres eller Michaela) så är det bara att ställa frågan på en gång! Vi är på klubben de flesta dagarna i veckan.



Hälsningar,
Elisabeth

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.