Duktiga unghundar!

Igårkväll var det dags för den andra unghundskursen som började i slutet av augusti att träffas för sista gången. Deltagarnas önskningar om vad som skulle göras var vardagslydnadsövningar - gärna sådana när vi skulle vara nära varandra och verkligen jobba med fokus på våra hundar.
 
Sagt och gjort. Vi fick alla koppla loss hundarna. I och med att vi då absolut inte fick förstöra för varandra så jobbade alla otroligt bra med sina hundar! Vi gick en liten promenad på led in i stora kursrummet och sen vidare in i lilla. Där satt vi ned en liten stund innan vi gick ut i entresalen och tränade där.

Det blev lite slalomgående mellan varandra. Vi fick byta platser med den som var mitt emot oss. Ella, Lava och Eddie fick ligga i mitten av salen medan resten av hundarna gick omkring. Allting avslutades med att hundarna skulle ligga bredvid varandra i två linjer medan fröarna stod på utsidan. Svårt var det men alla lyckades!! Otroligt duktiga förare och hundar jobbade stenhårt med sina hundar! Så kul att se hur duktiga alla är och vad förarna kan när de bara måste!
 
Här är lite bilder från avslutningen, tagna av Åsa Bilow.
 
 
Hundarna är platsade utanför (sittandes eller liggandes) och förarna fick
gå in i mitten, skaka hand och tacka för en trevlig kurs.
 
 
Ella och Eddie ligger i mitten, de andra ska sedan gå runt ett halvt varv.
 
 
Så otroligt duktiga hundar! Framifrån från vänster - Eddie + Ella, Zacke + Zelda, Lava + Franco
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.