Julfika med marknad och tipsrunda

 
Förra året bjöd vi in till Julfika - i år gör vi det igen! Första advent, söndagen den 2 december, mellan kl 15:00 och 17:00 bjuder vi in alla våra medlemmar på julfika i våra nya lokaler. Läs inbjudan här.
 
UHAC bjuder alla medlemmar på julfika: pepparkaka, lussebulle och glögg finns till alla.
 
Det kommer finnas hantverkare och företagare från klubben på plats. Passa på att köpa julklappar och mycket annat! Ställ frågor och kika, prova och prata med företagarna och hantverkarna som alla är medlemmar i klubben.
 
Det kommer finnas en tipsrunda gjord och sponsrad av företagarna. Mellan kl. 15:00 och 16:15 kan man gå denna. Priserna i tipsrundan är sponsrade av företagarna och prisutdelning kommer ske kl. 16:45 inne på klubben.
 
Årets Julhund 2012
Som förra året som kommmer Årets Julhund 2012 att utses. Har du en julig bild på din hund? Skicka in den till oss! Fram till den 18 november finns möjligheten att skicka in din juligaste bild på din hund till [email protected]. En jury kommer då ta fram de fem bästa bidragen som ni medlemmar mellan den 18 november och den 1 december får möjlighet att rösta på. Vem ska bli Årets Julhund 2012? Vinnaren kommer redovisas den 2 december kl. 16:45 på Julfikat!
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
All text och samtliga bilder är tagna av och skrivna av medlemmar på UHAC och rätten tillhör dessa.